Članak objavljen: 01.09.2013. u 20:30
ELDIN OŽENIO SUZANU A NE SEZEN

Medeni mjesec Eldin i Suzana provode u Kemeru!

Mladenci nisu željeli praviti preveliku pompu, te su svoju sreću u nedjelju dijelili samo s najbližim prijateljima, rodbinom i najužim krugom saradnika

Nijedan događaj u posljednje vrijeme nije izazvao toliku pažnju domaće javnosti kao prošlosedmično vjenčanje Eldina Huseinbegovića i Suzane Trtovac. Bh. kantautor i 24-godišnja magistrica za PR i komunikacije sudbonosno “DA” izgovorili su u nedjelju u sarajevskom hotelu “Bristol” u prisustvu stotinjak zvanica. Uz općinsko, istog dana je upriličeno i šerijatsko vjenčanje.

 

Mladenci nisu željeli praviti preveliku pompu, te su svoju sreću u nedjelju dijelili samo s najbližim prijateljima, rodbinom i najužim krugom saradnika… Eldin je za ovu priliku, umjesto crnog odijela, tipičnog za vjenčane ceremonije, izabrao sivo, dok je Suzana blistala u dugoj bijeloj vjenčanici ukrašenoj čipkom…

 

- Uz nas su bili svi oni koji nas mnogo vole i koji uistinu poznaju nas i našu zajedničku priču – kaže Eldin za naš magazin.

Za svoju izabranicu je otpjevao posebnu pjesmu. Kako joj još nije dao radni naslov, saglasan je s našom sugestijom da je zbog simbolike možda najbolje da je zove “Bezimena”. Nekim pjesmama treba mnogo vremena da se pretoče na papir. Neke iz srca i duše izlaze u trenu. Ova je tako i nastala. Eldin ju je napisao u trenu. U svaki njen stih utkano je mnogo ljubavi i najčistijih emocija.

izvor:azramag.ba
Članak objavljen: 01.09.2013. u 20:30
Šta je još bilo ?
Facebook Komentari
Glam Blam sedmice
Glam je SFF, a Blam naravno - Maldivi!
Kontakt
[email protected]
[email protected]
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. developed by: WEBSITE.BA