Članak objavljen: 19.12.2013. u 11:48
SRPSKE KRALJICE SILIKONA

Tijana i Sanja otkrile koliko su uložile u sebe i ko ih finansira

Tijana Đuričić i Sanja Jojić, koje su svojim izgledom šokirale javnost, studentkinje su koje su do sada operisale jagodice, usne, nos i grudi, a zakazale su i operaciju zadnjice

Djevojke koje su šokirale javnost svojim izgledom su Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26), studentkinje Više poslovne škole u Beogradu. Rođake su i imaju isti broj operacija kod istog plastičnog hirurga. Iako su šokirale javnost svojim izgledom, ali ih to ne potresa.

"Imamo svoj stav, svoje mišljenje, sretne smo i zadovoljne. Najbitnije nam je da imamo podršku porodice, a svi ostali mogu samo da nas ostave na miru i gledaju svoje živote jer su naši savršeni", rekla je Sanja.

Ove crnke, koje su imale toliko intervencija da mnogi da misle da su bliznakinje, pošto su objavljene njihove fotografije sa jedne humanitarne žurke izazvale su buru negativnih komentara na internetu.

"Nakaze", "greške prirode", "antireklama za plastičnu hirurgiju" bili su samo neki od izraza kojima su ih opisali oni koji su vidjeli fotografiju. Uprkos svemu ove dvije "kraljice silikona" tome kažu da je sve na njima lijepo.

"Prestali su da nas bole negativni komentari. Roditelji su uz nas, čak su nam davali i novac za operacije. Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigde ne radim, već studiram", rekla je  Tijana, koja ni sama ne zna tačno koliko je "plastike" u nju ugrađeno, ali dobro zna koliko je sve to plaćeno.

"U sebe sam uložila preko 10.000 evra, Sanja takođe. U mijenjanju izgleda imale smo podršku i estetskog hirurga. Muškarci se ne plaše da mi priđu, mada sada nemam dečka. Uživam u operacijama jer ne volim ništa što je prirodno. Mislim da sam lijepa i ne vidim zašto bi moj izgled nekome drugom smetao", zaključuje Tijana koja se na ovome neće zaustaviti, uprkos reakciji javnosti.

Nismo sponzoruše
Tijana Đuričić je prethodnih godina kao igračica u klubovima u zemlji i inostranstvu zarađivala novac za estetske intervencije. Od njih je očigledno postala zavisna do te mjere da je, kao i njena rođaka, tri puta išla pod nož ne bi li postigla željenu veličinu grudi. "Sad smo zadovoljne, imamo „osmice“. I usne smo operisale nekoliko puta, tako da ne znamo koliko kubika nam je ubrizgano", rekla je Tijana. Djevojke ističu da često izlaze, ali naglašavaju da same plaćaju svoje račune. "Nismo sponzoruše i ne dozvoljavamo da nas tako tretiraju. Kada nemamo momke, kao što je sada situacija, izlazimo same. Inače smo djevojke koje žive život punim plućima", istakla je Tijana, koja nema samo čudan ukus po pitanju izgleda već i pri izboru kućnih ljubimaca pa je tako ponosna vlasnica pitona.

Koliko su potrošile na operacijama

Jagodice 1.000 evra
Usne 1.800 evra
Nos 2.000 evra
Grudi 5.000 evra
Trajna šminka 500 evra
Sočiva 100 evra
Nadogradnja kose 300 evra

Zakazale smo operacije zadnjica
Na licu su uradile sve operacije koje su željele, grudi su uvećavale više puta. Sada su na red došli drugi dijelovi tela. "Zakazale smo operacije guza nakon Nove godine. Koštaće nas između 3.000 i 4.000 evra. Jedva čekamo", rekla je Sanja Jojić.

izvor:Kurir
Članak objavljen: 19.12.2013. u 11:48
Šta je još bilo ?
Facebook Komentari
Glam Blam sedmice
Glam je SFF, a Blam naravno - Maldivi!
Kontakt
[email protected]
[email protected]
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. developed by: WEBSITE.BA